20g (garść) ulubionej sałaty
70g (sztuka) figi
60g (porcja) sera mozzarella/Halloumi/koziego
10g (łyżka) oleju rzepakowego lub oliwy
12g (łyżeczka) miodu
10g (łyżeczka) musztardy
Na talerzu rozłożyć sałatę i ser pokrojony w kostkę. Figę obrać, pokroić w ósemki i rozłożyć na sałatce. Wymieszać olej z musztardą i miodem, całość skropić powstałym sosem.
Kontakt:
- 515 776 779
Aleksandra Górak
OPINIA PACJENTA: Bardzo ciepła i motywująca osoba. Mój syn miał nadwagę, a dzięki pomocy Pani Aleksandry udało się osiągnąć super efekt. Waga i zbyt wysoki cholesterol syna w końcu są w normie. Cała rodzina na tym skorzystała, ponieważ wszyscy zmieniliśmy swoje nawyki żywieniowe na ...
21.04.2021
Twój komentarz