składniki
- 50g - 1/2 opakowania - szynki parmeńskiej
- 10 g - 1 łyżka - oliwy z oliwek
- 300 g - 10 sztuk - szparagów
- sól pieprz
Szparagi umyć, oczyścić z części niejadalnych odłamując zdrewniałe końcówki. Szynkę podzielić wzdłuż tak, by powstało 10 kawałków, i obwinąć szparagi. Skropić oliwą, przyprawić solą i pieprzem. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na około 8-10 minut.
Kontakt:
- 515 776 779
Aleksandra Górak
OPINIA PACJENTA: Tyle miesięcy męczyłam się z problemami z jelitami, a już miesiąc po wprowadzeniu diety czuję się wspaniale. Posiłki są szybkie w przygotowaniu i dobrze smakują. Pani dietetyk pomaga mi nauczyć się jak łączyć ze sobą produkty żeby dolegliwości nie wracały. Warto zgłosić ...
Twój komentarz