składniki
- 50g - 1/2 opakowania - szynki parmeńskiej
- 10 g - 1 łyżka - oliwy z oliwek
- 300 g - 10 sztuk - szparagów
- sól pieprz
Szparagi umyć, oczyścić z części niejadalnych odłamując zdrewniałe końcówki. Szynkę podzielić wzdłuż tak, by powstało 10 kawałków, i obwinąć szparagi. Skropić oliwą, przyprawić solą i pieprzem. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na około 8-10 minut.
Kontakt:
- 515 776 779
Aleksandra Górak
OPINIA PACJENTA: Jeżeli ktokolwiek zastanawia się czy warto, to z czystym sumieniem mówię, że jak najbardziej. Pani dietetyk jest profesjonalna i ma świetne podejście. Od razu widać, że zna się na rzeczy. Rewelacyjna współpraca :)
04.05.2021
Twój komentarz